Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja

1. Internet stranice sadrže informacije o proizvodima koje prodaje Delmerion d.o.o.. Podatke o proizvodu preuzimamo od proizvođača. Nastojimo osigurati točnost i ažurnost tih informacija, ali se ograđujemo od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama.

2. Delmerion d.o.o. ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovoran za povremeno nefunkcioniranje stranica ili njihovih dijelova.

3. Fotografije i prikazi na ovim stranicama ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda. Ukoliko dobavljiv proizvod značajno odstupa od proizvoda traženih karakteristika, Delmerion će kupca (korisnika) obavijestiti i postupiti prema dogovoru.

4. Svi proizvodi ponuđeni na ovim stranicama pokriveni su jamstvenim uvjetima proizvođača zavisno o artiklu.

Uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na internet stranicama www.marvis.com.hr Prodavatelj proizvoda ponuđenih u internet trgovini je www.marvis.com.hr a Kupac robe je posjetitelj internet stranice koji odabire barem jedan proizvod, popuni elektronski obrazac za narudžbu i pošalje ga prodavatelju. Roba se naručuje temeljem elektronskog obrasca, putem e-maila i telefona.

Proizvode birate iz asortimana internet trgovine. Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznati dodatne karakteristike te ga bolje pogledati, a želite li kupiti, samo kliknete na košaricu i on će se odmah naći u njoj. U košarici ćete definirati količinu proizvoda, uz mogućnost odustajanja od kupnje. U svakom trenutku vaša je košarica vidljiva i dostupna te možete mirno nastaviti pregledavati asortiman. Po završetku razgledavanja, vratite se na košaricu i odaberite “Naruči”. Kupac ispunjava obrazac s osnovnim podacima za način plaćanja i dostavu odabranih proizvoda. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže na vašu e-mail adresu. Osim elektronskim putem, prodaja proizvoda sa web shopa može se obaviti putem e-maila: info@delmerion.hr, telefonskim putem pozivom na telefon +385 1 3700450.

Narudžbe je moguće izvršiti internetom u bilo koje doba dana ili noći, dakle svakoga dana od 0 do 24 sata, dok ostale oblike narudžbi zaprimamo u uredovno radno vrijeme, odnosno radnim danim od 09-16h na navedeni e-mail ili broj telefona. Proizvode iz naše internet trgovine dostavljamo isključivo na područje Republike Hrvatske putem kurirske službe GLS koja omogućuje najbrži prijenos pošiljke „od vrata do vrata”. Sve narudžbe zaprimljene radnim danom (ponedjeljak – petak) bit će odmah obrađene, a pošiljka će biti dostavljena najkasnije u roku 3 radna dana na kopnu, odnosno do 5 radnih dana na otocima. Za narudžbe zaprimljene subotom, nedjeljom i državnim blagdanima prikup pošiljke bit će organiziran prvi sljedeći radni dan, a pošiljka će biti dostavljena najkasnije u roku 3 radna dana na kopnu, odnosno do 5 radnih dana na otocima. Trošak dostave bit će prikazan na vašoj narudžbi i računu, a iznosi 20 kn. Ukoliko je iznos računa iznad 200 kn ne naplaćujemo dostavu putem GLS-a.

Trenutni mogući oblici plaćanja su:


 • Pouzećem

 • Plaćanje karticom

Pouzećem: Trošak dostave bit će prikazan na vašoj narudžbi i računu, a iznosi 20 kn, a ukoliko je iznos računa iznad 200 kn ne naplaćujemo dostavu putem GLS-a za sve pakete neovisno o težini za područje cijele Republike Hrvatske. Sve eventualne bankovne troškove koji mogu nastati prilikom transfera novca, snosi kupac. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Plaćanje karticom: Kupljene proizvode možete platiti karticama:
American Express, Diners, MasterCard, Maestro i Visa. Za sve vrste plaćanja osim troškova proizvoda obračunavaju se i troškovi dostave koji će biti prikazani na vašoj narudžbi i računu, a iznose 20 kn, a ukoliko je iznos računa iznad 200 kn ne naplaćujemo dostavu putem GLS-a za sve pakete neovisno o težini za područje cijele Republike Hrvatske.


Plaćanje na rate moguće je American Express, Diners, MasterCard, Maestro i Visa (PBZ banke) iznad 500kn na 2-6 rata


 

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava Pay Way sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava Pay Way za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.


Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka: Delmerion se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Delmerion d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o konverziji: Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.

Dostavu svih paketa prodavatelj obavlja brzo i sigurno. Pošiljke dostavljamo koristeći usluge GLS General Logistics Systems Croatia d.o.o. Cijena dostave u slučaju kupnje u minimalnom iznosu od 299 kn je besplatna, a u slučaju nižeg iznosa kupnje, iznosi 30kn.

Dostava naručenih proizvoda za Hrvatsku obavlja se po uvjetima opisanim uz svaki proizvod.

Prodavatelj započinje proces organiziranja dostave proizvoda nakon što kupac u potpunosti dovrši naručivanje i kupnju proizvoda. Nakon preuzimanja robe dužni ste provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati prodavatelju. Ukoliko dođe do problema u dostavi i paket se vrati na adresu pošiljatelja, prodavatelj se obvezuje na povrat uplaćenog iznosa, uz umanjenje za troškove dostave. Pod problemom u dostavi smatra se sljedeće

 • adresa je nepostojeća,

 • adresa je postojeća, ali ne i primatelj,

 • primatelj je nedostupan te se paket ne može isporučiti,

 • primatelj ne želi preuzeti paket.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, a ako ni nakon 7 dana od predaje narudžbe ne dobijete nikakvu obavijest ili isporuku vašeg paketa, dužni ste nas obavijestiti što prije, kako bismo mogli poduzeti radnje da se vaša pošiljka pronađe ili vam se pošalje zamjenska. Ukoliko ne preuzmete pošiljku u roku od 7 dana, pošiljka se vraća prodavatelju.

Jamčimo za sigurnost i tajnost svih podataka o naručitelj/primatelju. Podaci moraju biti potpuni i vjerodostojni. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema ili nejasnoća molimo da nam se obratite e-mailom na adresu: info@delmerion.hr ili pisanim putem slanjem na adresu Delmerion d.o.o., Zadarska 75, 10 000 Zagreb.

Prodavatelj se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

1. Kupac ima pravo odustati od narudžbe u bilo kojem trenutku prije primitka paketa sa naručenim proizvodima. Ako od narudžbe želi odustati nakon što je pošiljka predana dostavnoj službi, Kupac ima pravoodbiti primitak paketa bez dodatnih troškova.

2. Ukoliko sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi, Kupac pošiljku može vratiti, a Prodavatelj će mu poslatiispravni proizvod bez dodatnih troškova poštarine.

3. Reklamaciju na mehanička oštećenja unutar paketa potrebno je prijaviti trgovcu unutar 5 radnih dana odprimitka paketa.

4. Od prava povrata izuzeti su proizvodi s vidljivim znakovima korištenja ili ambalažom koja se nakon otvaranja ne može vratiti u prvobitno stanje.

5. Proizvodi koje Kupac vraća Prodavatelju moraju biti nekorišteni, u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućimdijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni uz priloženi račun koji je isporučio prodavatelj. Uz vraćeneproizvode, Kupac mora priložiti broj tekućeg/transakcijskog računa na koji će se izvršiti povrat novčanihsredstava.

6. Proizvodi koji su isporučeni u kompletu (npr. set) moraju biti vraćeni u kompletu. Prodavatelj nijedužan primiti pošiljku s otkupninom, već samo pošiljke poslane GLS-om, te pošiljke za koje nije potrebnopodmiriti dodatne troškove. 7. Ukoliko kupac zaprimi paket, a proizvod je neispravan/oštećen, dužan nas je obavijestiti o problemu unutar 5radnih dana, te ukoliko želi zamjenu, prodavatelj će o svojem trošku napraviti zamjenu putem GLS kurirskeslužbe. Reklamacije nakon navedenog roka neće biti priznate.

8. Svi ostali slučajevi rješavaju se u procesu reklamacije, shodno propisima Zakona o zaštiti potrošača i Zakonao obveznim odnosima.

9. O reklamaciji Kupac je dužan Prodavatelja obavijestiti pisanim putem ili porukom e-pošte poslanom na adresu info@delmerion.hr ili pisanim putem na adresu: Delmerion d.o.o., Zadarska 75, 10 000 Zagreb.

10. Kupac reklamirane proizvode ili proizvode za koje ostvaruje pravo na povrat sredstava može vratiti putem dostavne službe GLS o trošku prodavatelja. Trošak dostave za vraćanje proizvoda drugom dostavnom službom snosi kupac.

1. Sukladno čl. 10 ZZP, prodavatelj omogućuje svim kupcima da svoje pisane prigovore pošalju na adresu e-pošte: info@delmerion.hr ili pisanim putem na adresu: Delmerion d.o.o., Zadarska 75, 10 000 Zagreb.

2. Na sve primjedbe i prigovore Prodavatelj će putem e-pošte odgovoriti u roku 14 dana. Prilikom kupnje kupac je upisan u našu bazu korisnika, korisnik/kupac prihvaća ove uvjete korištenja.

Tvrtka Delmerion d.o.o. (u nastavku „mi“, „nama“, „naš“, itd.) vlasnik je web stranice www.marvis.com.hr (u nastavku „web stranica“). Ovu izjavu o privatnosti kreirali smo u svrhu prezentiranja brige o privatnosti naših kupaca i korisnika, pružanja informacija o načinu prikupljanja i obradi osobnih podataka naših kupaca i korisnika koji se obavljaju na našoj web stranici.

Putem ove izjave o privatnosti, želimo informirati naše korisnike naše web stranice o prirodi, opsegu i svrsi osobnih podataka koje prikupljamo, upotrebljavamo i obrađujemo. Nadalje, korisnike putem ove izjave o privatnosti obavještavamo o njihovim pravima. Kao voditelj obrade, implementirali smo tehničke i organizacijske mjere kako bi osigurali potpunu zaštitu osobnih podataka obrađenih putem ove web stranice.

Međutim, prijenosi podataka temeljeni na internetu mogu načelno imati sigurnosne praznine pa apsolutna zaštita možda neće biti zajamčena. Iz tog razloga, svaki korisnik može osobne podatke, neophodne za korištenje i/ili kupovinu određenih servisa i usluga dostaviti, besplatno, putem alternativnih sredstava komunikacije (npr. putem telefona, poštom, itd.).

Stoga Vas molimo da ovu Izjavu pročitate s dužnom pažnjom kako biste saznali kako prikupljamo, upotrebljavamo, obrađujemo i štitimo vaše osobne podatke.

Imenovali smo vanjskog suradnika kao službenika za zaštitu podataka kako biste ga mogli kontaktirati radi bilo kakvih pitanja ili pritužbi vezanih uz našu politiku privatnosti ili rukovanje osobnim podacima. Ime i kontaktne informacije našeg službenika za zaštitu podataka su: Daniel Bara e-mail: bara.daniel777@gmail.com

Prikupljamo isključivo one osobne podatke koje Vi kao korisnik naših web stranica samostalno upisujete. Podaci se prikupljaju kroz dostupne web forme ili kroz kontakt s našim zaposlenicima putem e-maila. Prikupljanje podataka nužno je za pružanje naših usluga i plasiranje proizvoda, naplatu, izdavanje računa, dostavu kupljenih roba i usluga te kao ispunjavanje jamstva koje slijedi kao posljedica poslovnog odnosa koji su prikupljeni na temelju uvjeta o korištenju.

Preko korisničkog računa i kontakta sa zaposlenicima možemo prikupljati sljedeće osobne podatke (ime, prezime, e-mail adresa, naziv tvrtke, adresa, poštanski broj, mjesto, država, broj mobitela).

Informacije prikupljene prilikom stvaranja korisničkog računa na našoj web stranici koristimo na sljedeće načine:

 • Ime, prezime, adresa e-pošte koristimo za identifikaciju korisnika i ponovni pristup internet trgovini.

 • Adresu e-pošte koristimo za kontaktiranje s Vama u slučaju nedovršene kupnje proizvoda, slanju obavijesti o dostupnosti proizvoda kojeg želite kupiti te za slanje newslettera

 • Ime, prezime, adresu e-pošte, broj mobitela, poštanski broj, mjesto, adresu, državu, naziv tvrtke koristimo za obradu i praćenje narudžbe, uključujući dostavu proizvoda na navedenu adresu

 • Ime, prezime, adresu e-pošte, broj mobitela koristimo za upravljanje nesuglasicama u vezi kupnje.

Neke podatke prikupljamo automatski – više možete pročitati u odjeljku Uporaba kolačića.

Osobni podaci prikupljaju se radi pravilnog zaprimanja narudžbi, ponuda, komunikacije s kupcima, statističke analize u svrhu poboljšanja performansi internet stranice i usluga, a ako nam date svoju suglasnost, šaljemo vam i informacije o našim promocijama u vezi novih proizvoda i posebnih ponuda, koje se šalju putem e-maila sve dok ne pošaljete zahtjev za otkazivanje/odjavu.

Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) predviđeno je naše pravo (legitimni interes) da Vaše osobne podatke obrađujemo za potrebe izravne promidžbe (marketinga) i izrade profila u vezi takve promidžbe, u mjeri u kojoj to nije protivno Vašim interesima, slobodama i pravima.

Međutim, kako bi osigurali potpuniju zaštitu Vaših osobnih podataka, prava i interesa, nastojati ćemo Vas prije obrade Vaših osobnih podataka u svrhu izravne promidžbe (marketinga) zatražiti izričitu privolu za takvu obradu.

Na našoj web stranici ne nudimo niti pružamo usluge ili proizvode trećih strana.

Internetska stranica www.marvis.com.hr koristi kolačiće. Pravilnik o uporabi kolačića možete pregledati putem ovog linka.

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hr


Firefox:
https://support.mozilla.org/hr/kb/Uklju%C4%8Divanje%20i%20 isklju%C4%8Divanje%20kola%C4%8Di%C4%87a


Internet Explorer:
http://windows.microsoft.com/hr-HR/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11


Opera:
http://help.opera.com/Windows/10.00/en/cookies.html


Safari:
https://support.apple.com/hr-hr/HT201265

Sigurnost Vaših osobnih podataka iznimno nam je važna. Stoga smo osigurali da se Vaši osobni podaci obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti sa svim važećim pravnim propisima i najboljim praksama. Provodimo odgovarajuće tehničke, fizičke i organizacijske mjere za zaštitu podataka od sigurnosnih rizika među koje spadaju slučajni, neovlašteni, nezakoniti ili na drugi način neželjeni pristup podacima, uništavanje tih podataka, gubitak ili otkrivanje. Osiguravamo takvu razinu sigurnosti koja odgovara rizicima obrade podataka.

Vaši podaci čuvaju se na zaštićenoj internoj serverskoj infrastrukturi kojoj je pristup izvana onemogućen svima, osim osobama ovlaštenim za njezino održavanje, a pristup osobnim podacima imaju samo naši ovlašteni radnici, odnosno ugovorni suradnici s ograničenim pravima obrade sukladno pravilima sadržanim u ovoj Politici privatnosti.

U internetskom okruženju Vaši se osobni podaci, što uključuje na primjer podatke o plaćanju, prenose primjenom SSL sigurnosnog standarda (Secure Socket Layer), koji je uobičajena, provjerena i sigurna razina zaštite.

Vaše osobne podatke čuvamo i štitimo za vrijeme trajanja Vašeg poslovnog odnosa s nama, odnosno za vrijeme potrebno za postizanje odgovarajućih opisanih svrha tj. za vrijeme u kojem želite ostati s nama u kontaktu i/ili za vrijeme u kojem ste suglasni primati naše obavijesti prema odabranim postavkama o kojima ste nas informirali prilikom davanja svojih osobnih podataka, ili dok ne povučete pristanak koji ste nam dali u određene svrhe.

Nakon Vaše odjave, Vaše ćemo osobne podatke čuvati još najduže 12 (slovima: dvanaest) mjeseci računajući od datuma primitka Vaše odjave u svrhu evidencije za slučaju eventualnih naknadnih upita, zahtjeva ili sporova, osim ako za određene svrhe nije određen posebni (kraći ili duži) rok čuvanja Vaših osobnih podataka bilo na temelju odredbi važećih pravnih propisa, bilo radi zaštite legitimnih interesa, kako naših, tako i Vaših ili pak interesa trećih osoba.

U svakom slučaju, ako zaprimimo Vašu odjavu, opoziv privole, zahtjev za ograničenjem obrade Vaših osobnih podataka, odnosno bilo koji sličan prigovor, odmah ćemo prestati s bilo kakvim komunikacijama marketinške naravi prema Vama i deaktivirati Vaše osobne podatke, te će njihova pohrana u određenom roku biti jedini način njihove obrade prije njihova trajnog brisanja, odnosno uništenja na drugi način.

Svi podaci pohranjeni su u bazama podataka i spremištima naših servera. Pohranjene podatke ne prenosimo niti pohranjujemo u države izvan Europske Unije.

Korisnici naših usluga imaju sljedeća prava na temelju Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR):

 1. Pravo na pristup

U svakom trenutku imate pravo zatražiti potvrdu obrađuju li se vaši osobni podaci te ako se takvi osobni podaci obrađuju, dobiti informacije kako se obrađuju vaši osobni podaci, te možete zatražiti pristup osobnim podacima, prema navedenom u članku 15. Opće uredbe (GDPR), uključujući pravo dobiti kopiju osobnih podataka koji se obrađuju.

Na Vaš zahtjev za ostvarenje prava na pristup, podatke i informacije dostaviti ćemo Vam u elektroničkom obliku (e-mail), osim ako u svome zahtjevu niste naveli e-mail adresu ili ste izričito zatražili dostavu putem pošte.

 1. Pravo na ispravak

Vaše je pravo zatražiti ispravak, odnosno nadopunu netočnih osobnih podataka koji se na Vas odnose bez nepotrebnog odgađanja, među ostalim i davanjem dodatne izjave.

 1. Pravo na brisanje

U svakom trenutku imate pravo na brisanje podataka ako je ispunjen jedan od uvjeta:

 1. podaci nisu nužni u odnosu na svrhe u koje su prikupljeni ili na drugi način obrađeni;

 2. povučete privolu na kojoj se obrada temelji (marketing i posebne kategorije podataka) i ne postoji druga pravna osnova za obradu;

 3. osobni podaci nezakonito su obrađeni;

 4. osobni podaci moraju se brisati radi poštovanja pravnih obveza temeljem drugih pravnih propisa;

 5. kada uložite prigovor temeljem čl. 21. Uredbe, a ne postoji jači legitimni interes za obradu.

 1. Pravo na ograničenje obrade

Imate pravo od nas zatražiti ograničenje obrade vaših osobnih podataka ukoliko osporavate točnost tih podataka, ukoliko je obrada nezakonita pri čemu se protivite brisanju podataka, ukoliko ste uložili prigovor na obradu vaših podataka te ukoliko podaci nama više nisu potrebi, ali su potrebni Vama za postavljanje, ostvarivanje ili obranu pravnih zahtjeva.

 1. Pravo na prijenos podataka

Vaše je pravo zatražiti prijenos svojih osobnih podataka drugom voditelju obrade ako se obrada temelji na privoli ili se obavlja u svrhu izvršenja ugovora u kojim je ispitanik stranka ili kako bi se poduzele radnje na vaš zahtjev prije sklapanja ugovora te ukoliko se obrada poduzima automatiziranom obradom. Imate pravo na izravni prijenos od jednog voditelja drugom, ako je to tehnički izvedivo.

 1. Pravo na povlačenje privole

Ako Vaše podatke obrađujemo na temelju Vaše privole, tu privolu u svakom trenutku možete povući slanjem zahtjeva na naš e-mail info@delmerion.hr bez da to utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na toj privoli.

 1. Pravo na prigovor automatiziranoj obradi osobnih podataka i profiliranju

Vaše podatke koristimo kako bismo usluge i promidžbene (marketinške) materijale personalizirali te prilagodili upravo Vama. Usluge i materijale personaliziramo kroz izradu profila koji nam pomažu pobliže shvatiti Vaše interese. Izrada profila Vas ni u kojoj mjeri ne ograničava u izboru usluga koje pružamo.

Automatizirano donošenje odluka primjenjujemo na način da ovisno o izrađenom profilu ili podacima koje ste nam pružili, računalni program bez ljudskog sudjelovanja Vama dostavlja ponudu i/ili promidžbeni (marketinški materijal). Opisano automatizirano donošenje odluka Vas ni u kojoj mjeri ne ograničava u izboru usluga koje pružamo.

U svakom trenutku imate pravo na prigovor automatiziranoj obradi podataka i profiliranju.

 1. Pravo na pritužbu nadležnom tijelu

Ukoliko smatrate da je obrada osobnih podataka protivna Općoj uredbi o zaštiti podataka, u bilo kojem trenutku imate pravo podnijeti prigovor nadležnom nadzornom tijelu. U Republici Hrvatskoj to je Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, 10 000 Zagreb.

 1. Administrativni trošak

Vaša prava ostvaruju se bez naknade, a samo iznimno uz naplatu administrativnog troška. U slučaju ispunjavanja pretpostavki za naplatu administrativnog troška, obavijestit ćemo Vas o istom koji imamo pravo naplatiti temeljem Opće uredbe (GDPR) prije njegovog nastanka.

U slučaju povrede osobnih podataka obavijestit ćemo Vas i nadležno nadzorno tijelo porukom e-pošte u roku 72 sata o razmjerima povrede, obuhvaćenim podacima, možebitnom utjecaju na naše usluge i našim planiranim mjerama za osiguranje podataka i ograničenje bilo kakvih štetnih učinaka po pojedince, osim ako nije vjerojatno da će povreda osobnih podataka prouzročiti rizik za prava i slobode pojedinca, te u sljedećim slučajevima:

 • ako postoje tehničke i organizacijske mjere zaštite (poput enkripcije) koje su primijenjene na osobne podatke pogođene povredom osobnih podataka, koje te podatke čine nerazumljivim bilo kojoj osobi koja im nije ovlaštena pristupiti;

 • ako smo poduzeli naknadne mjere kojima se osigurava da više nije vjerojatno da će doći do visokog rizika za prava i slobode pojedinaca;

 • ako bi to iziskivalo nerazmjeran napor ( u tom slučaju obavijestit ćemo Vas putem sredstava javnog obavješćivanja ili slične jednako djelotvorne mjere).

Povredom osobnog podatka smatra se svako kršenje sigurnosti koje dovodi do slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima, koji su obrađivani, pohranjeni ili preneseni.

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.

Ova politika privatnosti zadnji put je izmijenjena 09. listopada 2018. godine.