O nama

O nama

Jedan smo od vodećih dobavljača kultnih brendova za njegu kože, kose i oralne higijene. Mjenjajući percepciju o ritualu njege tijela i duha, mjenjamo stil života i uzdižemo ga na višu razinu.

Marvis paste za zube su svojim inovativnošću zauvijek promijenile percepciju o njezi najljepšeg ukrasa na licima svakog pojedinca.Iza svakog od brendova koji predstavljamo stoji dugogodišnja povijest, neosporiva snaga, djelotvornost i moć koja je prepoznata i priznata na svjetskoj razini.

Naša vizija

Biti kultni dio svakodnevne osobne njege svakog pojedinca.

Naša misija

Strastveno vjerujemo kako je ljepota neposredan pokazatelj stanja uma, duha i tijela. Kultura osobne njege tijela i uma je stil života koji budi dobru emociju, a dobra emocija pokreće svijet. Naša misija je, kroz kultne brandove, svakom pojedincu osigurati da se osjeća dobro, snažno, moćno, a da hipnotički osmjeh na licima naših korisnika bude naša najljepša nagrada.

Naša priča

Jedan smo od vodećih dobavljača selektivne i preparativne kozmetike za njegu kože i kose te pasta za zube koje su svojim inovativnosti zauvijek promijenile percepciju o njezi najljepšeg ukrasa na licima svakog pojedinca. Naša je priča započela s jednostavnom misijom i čvrstim uvjerenjem. Vođeni idejom kako je ljepota sinonim za jednu cijelo životnu filozofiju – tržište smo obogatili svjetski renomiranim brendovima koji su našim posredstvom vratile moć i snagu natrag u ruke naših potrošača. Iza svakog od brendova koji predstavljamo stoji dugogodišnja povijest, neosporiva snaga, djelotvornost i moć koja je prepoznata i priznata na svjetskoj razini. Zato naše brendove biraju samo probrani.

Povjerenje

Oni koji su nam poklonili svoje povjerenje itekako znaju prepoznati i valorizirati osjećaj luksuza i cjeloukupnog stila života kojeg nudimo, te se ne libe odabrati – ono najbolje. Brendovi koji su našim posredstvom ušli u živote naših potrošača - svojom inovativnošću u potpunosti mijenjaju pravila igre u preparativnoj kozmetici, a kvalitetu života onih koji ih koriste – podižu na jednu posve novu razinu. Zahvaljujući izvrsnosti, luksuzu i lifestyleu kojeg njegujemo, promoviramo i nudimo, preuzimamo potpunu odgovornost za učinke proizvoda koji su našim posredstvom prisutni u životima naših potrošača. U konačnici – i sami slijedimo najviše postulate cjeloukupnog životnog stila kojeg s ponosom predstavljamo..

S ljubavlju, Vaš Delmerion tim