O Marvis brandu

Marvis je brend rođen u Firenci, Italiji, a svojim je dolaskom obogatio tržište pastama za zube čija je inovativna formula zauvijek promijenila percepciju oralne njege i stila.

Obiteljska firma je priznata kao djelatnost odobrena od strane FDA – a, a brend je zahvaljujući svojoj izvrsnosti prepoznat na svjetskoj razini. Marvis je uzdignuo, osnažio i promijenio pravila igre kada je riječ o samom konceptu pasti za zube, a oralnu njegu transformirao iz jednostavne svakodnevne rutine u ekskluzivno i unikatno iskustvo.

Povijest i filozofija

Marvis je uzdignuo, osnažio i promijenio pravila igre kada je riječ o samom konceptu pasti za zube, a oralnu njegu transformirao iz jednostavne svakodnevne rutine u ekskluzivno i unikatno iskustvo. Paste za zube s Marvisovim potpisom temelje se na dugogodišnjoj tradiciji koja garantira zdravlje zubi i desni, maksimalnu protekciju, te u konačnici - zarazan i blistav osmijeh.

Neočekivani sastojci

Osjećaj dugotrajnog, senzacionalnog okusa i osjećaja koje pružaju Marvisove paste za zube - moćan je, zavodljiv i zarazan. Unikatni okusi Marvisovih pasta pomno su kreirani te kombiniraju snažnu aromu minta sa zavodljivom eksplozijom neočekivanih sastojaka kako bi korisniku pružili dugotrajnu svježinu, ali i senzaciju svih osjetila.

Zdravlje i luksuz

Ipak, svaku od njih povezuje inovativna formula koja garantira moćnu i neprobojnu zaštitu zuba i zubnog mesa te zaustavlja stvaranje plaka i karijesa. Izuzev njihove funkcionalnosti i efikasnosti, svjetski priznata izvrsnost Marvisovih pasta za zube leži upravo u jedinstvenom i luksuznom iskustvu svakodnevne rutine.

Prepoznatljivi dizajn

Talijanski brand Marvis je svojim pastama za zube zaslužio poštovanje i priznanje na svjetskoj razini. Prepoznatljivost njihovog dizajna krije se u tubama metalnog odsjaja i logom inspiriranim vintage detaljima. S Marvis pastama za zube, jednostavna svakodnevna rutina – pretvara se u magično iskustvo koje Vas ostavlja s prelijepim, zdravim osmijehom i osjećajem zadovoljstva življenja.

Marvisova misija

Blistavi i zdravi zubi te osjećaj svježine i poletnosti koji će Vas pratiti cijeli dan. Formula Marvisovih pasta osigurava zaštitu usne šupljine, stvara protekciju od degradacije zdravlja zubi te sprječava stvaranje karijesa i plaka dok istovremeno štiti od iritacije .

Marvi paste za zube

Zašto ih volimo Kultni brend

Marvisove paste ne sadržavaju fluor, parabene i gluten. Marvisovi proizvodi nisu testirani na životinjama, a sastojci su u potpunosti veganski. Filozofija branda koji glorificira život istovremeno pružajući kvalitetu i sigurnost koji su u sinergiji s FDA I GMP pravilima – ubrzo je prepoznata na svjetskoj razini. To najbolje znaju vjerni kupci kojima je Marvis u potpunosti promijenio pogled na svakodnevicu te obogatio njihovu cjelokupnu kvalitetu življenja.

0 %

fluora

0 %

parabena i glutena

100 %

vegan

100 %

Cruelty free