Korisnička podrška

Služba za korisnike

Luma isporuka i povrat
Nadamo se da ćete voljeti shopping s Lumom. Evo naših isporuka i vraćanja pravila kako bismo bili sigurni da ispunjavamo vaša očekivanja. Kontaktirajte nas.

Dostava i dostava
Dostava i isporuka naplaćuje se za obradu internetskih narudžbi, odabir artikala, pakiranje, transport i rukovanje. Ne jamčimo rokove isporuke, ali nastojimo pružiti točne procjene.

Isporuka se događa samo radnim danom. Dostava i dostava su podložni promjenama i određuju se prilikom naručivanja. Procijenjeno vrijeme isporuke pretpostavlja da su narudžbe postavljene prije 12:00 noći (PST). Narudžbe koje postavite s Lumom kasno u petak ili u subotu neće se obrađivati do ponedjeljka. Naknade se mogu dodati narudžbama s prioritetima, noćenjem i međunarodnom poštom ako neuspješno pokušavamo izvršiti vašu narudžbu više od jednom.

Adresa za dostavu na Aljasci, Havaji, Puerto Rico i Guam trebala bi dodati dodatnu 5,00 USD naknadu za standardni isporuka i isporuka. Narudžbe dolaze u roku od 7 do 9 radnih dana kada se naredi prije 12:00 sati (PST).

Dostava i dostava
Ukupna robna marka * STANDARD
Dostava 5-7 dana ** PRIORITET
Dostava 2-3 dana ** NOĆENJE
Sljedeći radni dan **
Do $ 200 $ 16 $ 26 $ 33
$ 200.01-500.00 $ 21 $ 31 $ 38
$ 500.01-1000.00 $ 29 $ 39 $ 46
Više od $ 1000.00 $ 34 $ 44 $ 51
* prije oporezivanja i dodatnih troškova
** nakon obrade po narudžbi do 12:00 sati PST

Povratak i zamjena
Želimo da budete potpuno zadovoljni svojim Luma redom. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, rado ćemo prihvatiti vaš pravovremeni povrat neobrađene, neoprane ili neispravne robe. Korištena roba se ne može vratiti osim ako je neispravna. Vraćena roba mora sadržavati pakiranje i oznake dobavljača te biti u istom stanju kao i kada je primljena. Mogu se podmiriti naknada za podizanje i / ili popravak. Roba se mora vratiti u roku od 30 dana od primitka robe.

Povratni pokloni
Prilikom vraćanja poklona, poklonitelj Luma dobit će darovnicu za iznos vraćene robe. Kartica se može koristiti za kupnju iz bilo kojeg Luma trgovine i na mreži. U skladu sa saveznim zakonom, za darove u vrijednosti od više od 2.000,00 dolara primatelj će dobiti ček umjesto Luma Poklon kartice.

Vraćanje robe poštom
Na poleđini pakiranja koji je priložen vašoj Luma narudžbi, molimo vas da uzmete u obzir razloge za povratak i želite li razmijeniti predmet (e) ili dobiti kredit / povrat (ovisno o izvornom obliku plaćanja).

Uključite povratni dio pakiranja s vašim stavkama. Upotrijebite jednu od naljepnica s natpisom na prednjoj strani pakiranja kako biste osigurali odgovarajuću adresu vraćanja i podatke o kreditnoj kartici. Ograničene artikle moraju se vratiti korištenjem terenskog prijevoza.

Dopustite da Luma od 10 do 14 dana obradi vaš povratak.